Ventilator – sådan bliver sommervarmen udholdelig

De fleste af os elsker de varme sommerdage og -nætter, hvor temperaturen sniger sig over de 25 grader. Det kan dog være en lidt anden sag, hvis du skal arbejde på kontoret hen over sommeren – eller hvis du bor i en lejlighed og har store vinduespartier, der gør rummene ekstra varme.

En blæser eller ventilator giver dig en dejlig brise, så sommervarmen bliver udholdelig – og du kan koncentrere dig om dine arbejdsopgaver og andre gøremål. Men hvad skal du gå efter, når du skal ud at købe en ny ventilator? Læs med her og bliv klogere.

Hvilken type ventilator passer dig bedst?

Ventilatorer fås i en lang række design – du kan både finde bordventilatorer, gulvventilatorer og tårnventilatorer, så vælg ud fra dit personlige behov. Når du skal vælge mellem de respektive kategorier, kan det være værd at overveje, om du planlægger at flytte rundt på ventilatoren eller ej.

Er det tilfældet, kan det være praktisk med en mere handy model, eventuelt en rejseventilator, der både er lettere og eventuelt har en praktisk bærehank. Er der ikke behov for en mobil ventilator, kan du bl.a. vælge en gulvventilator med en mere fast position i rummet.

Tænk også gerne over, om din ventilator skal kunne blæse luften ud i et mindre interval, eller om den skal have en 360 graders svingning. Hvad der er bedst, kommer helt an på, hvor den skal placeres i rummet.

Find en god pris på ventilator hos Av-Cables.dk.

Ventilator eller aircondition?

En ventilator er designet til at give dig en let brise, der afkøler dig ved at sætte luften i bevægelse – ventilatorer fås dog med flere forskellige mekanismer og funktioner, alt efter producent og produktkategori. Flere ventilatorer kan bl.a. fås med integreret affugtning.

Vil du have endnu mere ud af din luftafkøling, kan du overveje en aircondition-enhed. Fordelen er, at du her både kan få afkøling og opvarmning, så løsningen fungerer til helårsbrug.

Køb din ventilator hos Av-Cables.dk

Av-Cables.dk har sit specialistområde inden for kabler, men de forhandler også en lang række andre el-artikler såsom ventilatorer, luftfugtere og luftrensere – perfekt til dig, der ønsker et bedre indeklima. Av-Cables.dk er en af de førende forhandlere inden for kategorien – og du kan forvente dig et både velassorteret udvalg og en grundig indføring i de forskellige produktkategorier. Især kombinationen af gode priser og god kundeservice kendetegner Av-Cables.dk.