Udlejning af 20 fods container til ethvert behov

Hos DC-Supply har de et stort udvalg af containere til udlejning. De tilbyder udlejning af 20 fods containere til alt fra byggepladser til mandskabsfaciliteter. Få godt gang i dit projekt med deres specialdesignede containerløsninger.

Skræddersyede løsninger og udlejning af 20 fods containere

Hos DC-Supply har de gennem en lang årrække specialiseret sig i at tilbyde skræddersyede, mobile containere, der altid er tilpasset dine behov. De leverer en lang række specialcontainere, der kan bruges til blandt andet industri, events, lager og ophold. De fleste har ofte kun brug for en container i en begrænset periode, og derfor kan du også blot leje en container for den givne periode hos dem. De står altid klar til at hjælpe dig med at finde den bedste containerløsning til dit projekt. Husk også, at de både leverer og afhenter din container, når du er færdig med at bruge den.

God opbevaringsplads til transport

Hos DC-Supply udlejer de 20 fods containere, som er perfekte til opbevaring. Du kan desuden altid føle dig ganske sikker med det medfølgende forsikringsgodkendte låsebeslag, der sikrer erstatning, hvis uheldet skulle være ude. Når du vælger deres løsninger i forbindelse med udlejning af 20 fods container, får du en container med god plads til opbevaring. Som udgangspunkt har en 20 fods container over 13 m2 gulvareal. Der kan altså være plads til meget – særligt hvis du indretter praktisk med reolbeslag, der kan tilvælges til montering i forbindelse med udlejning af 20 fods container.

Udlejning af 20 fods container med mødefaciliteter

De har ikke kun containere til opbevaring. Deres store udvalg af containerløsninger består også af udlejning af 20 fods containere til møder, ophold og beboelse. En container med indbyggede mødefaciliteter er en fantastisk løsning, hvis du mangler et alternativt opholdssted i en periode, eller hvis du mangler plads helt generelt. De udlejer 20 fods containere, som har alt nødvendigt inventar til at vedligeholde en god arbejdsgang. Deres containere kan ligeledes sættes sammen med andre containere, hvis det skulle blive nødvendigt.

Specialcontainer med bad og toilet

Har du brug for bad og toilet til dit mandskab på eksempelvis en byggeplads? De har specialindrettede containerløsninger til netop det behov. De udlejer 20 fods containere med toilet og bad, og hvis containeren er målrettet beboelse, kan der også indrettes køkken i containeren. Med deres specialdesignede containere er du og dit mandskab altid sikret et behageligt ophold på byggepladsen.