Tag tilbage i tiden og book Peter og de andre kopier

Alle, inklusive den smukke Linda og den stakkels Jim, havde troet, at æraen med Gasolin’ og alle deres fantastiske hits var forbi efter bandets opløsning i 1978. Men det viser sig, at det ikke er tilfældet! Ikke kun vækker den gode gamle Kim stadig mange af de gamle hits til live, når han føler sig nostalgisk sammen med Kjukken, men der er også en hel flok kopiorkestre, der gør det samme! Selvom der er risiko for at få tæsk, skal det siges med det samme: Ingen kopierer Larsens fortid med så megen respekt og kærlighed som Kopierne… Skynd dig derfor ind på siden lige nu og book Peter og de andre kopier

Book Peter og de andre kopier – Det er næsten ikke til at tro

Siden deres spæde begyndelse i 1993 har Peter & De Andre Kopier optrådt ved næsten 2.000 koncerter. Deres imitation er så tæt på originalerne, at det er svært at tro. Og vi kan bevidne, at de stadig kører med 100 km/t! – Altid trofaste og rytmiske!

Mens vi alle har holdt fast i minderne fra de glade 70’ere, er genudsendelsen kørt frem og tilbage ad Rabalderstræde i fuld fart i de sidste 16 år. Længe før det blev moderne at spille de gamle hits igen, og vi blev oversvømmet med digitale genudsendelser af de gamle plader, og selv de ældgamle gasser opnåede platinstatus!

Blandt Danmarks mange kopibands er der især et, som både publikum og pressen mener næsten overstråler originalerne, og som altid efterlader et ekstatisk publikum overalt, nemlig Peter & De Andre Kopier. Som publikum har sagt i årevis: “Først tror du, det er Gasolin’ – så tror du, det er usandt!”

Dette kompliment fra publikum har Peter hørt så mange gange, at det for over 10 år siden blev bandets motto. Og det er endda blevet forsøgt kopieret af nogle af branchens andre kopibands!

Book Peter og de andre kopier – Stor glæde

Da Peter & De Andre Kopier startede, optrådte de primært på små caféer, værtshuse og bodegaer. Men fra 1995 begyndte de at have så stor succes med at udelukkende spille Gasolins sange, at både radio, tv og aviser næsten væltede over hinanden for at omtale bandet i den følgende periode. Succesen var uden tvivl “hjemme”.

Også blandt publikum har der altid været stor glæde over, at man næsten kunne være sikker på at få alle de uforglemmelige hits fra de glade 70’ere, hvor de fleste af medlemmerne i bandet og en stor del af deres faste tilhængere stadig kun var børn og teenagere.

Måske er det derfor, at vi synes, det er så behageligt at høre om årtiet, hvor Nixon faldt, rødstrømperne rejste sig, og formand Mao tog sine sidste skridt, mens terrorister i et mindre forenet Europa end i dag udførte blodige flykapringer, der skyllede ind over kaffebordene hos familierne i Danmark. Herhjemme smed de frigjorte kvinder de forførende BH’er og krævede ligestilling, alt imens Larsen skreg om de “frække chicks” og de livlige fyre i Rabalderstræde.

Gasolin’ satte allerede dengang rekorder i nyere dansk rockhistorie, og med deres sædvanlige generøsitet skubbede de grænserne for det mulige inden for dansk rockmusik og rockpoesi. Og TV-Avisen viste det hele i sort-hvid!

At købe billet til en koncert med Peter & De Andre Kopier er som at købe en returbillet til 1970’erne. Det er næsten som at være der selv; det er en super-nostalgisk genoplevelse af de fantastiske gamle Gasolin’-hits, som ingen skandinav nogensinde vil glemme. I de sidste 16 år har de været spillet af et band, der faktisk lyder, som om de tror, de er Gasolin’!