Renault har været et populært valg for bilister siden etableringen i 1899.

Virksomheden blev grundlagt af Renault-brødrene Louis, Marcel og Fernand og har været en innovator af forskellige typer køretøjer, lige fra biler til busser og lastbiler. Renault er især kendt for sin opmærksomhed på sikkerhed og har været banebrydende for flere sikkerhedsfunktioner som f.eks. bakspejle, laminerede forruder og krøllezoner, før de blev standard på andre køretøjer.

Renault tilbyder kvalitet til deres kunder

Deres engagement i kvalitet rækker også ud over deres produkter; tilbyder en række tjenester såsom mobiltelefonabonnementer, der er skræddersyet specielt til Renault-ejerene. Det brede udvalg af deres-modeller, herunder hatchbacks, sedaner, crossovers og SUV’er, tilbyder noget for enhver smag – bilister, der har brug for effektivitet eller luksus, familier, der har brug for en bil, der kan rumme hele familien, eller bilister, der er på udkig efter en sporty bil.

De har også en af de mest omfattende garantier, der findes i branchen, med op til seks års dækning og ro i sindet. Med sin tradition for pålidelighed, fremragende kundeservice, banebrydende sikkerhedsfunktioner og attraktive finansieringsmuligheder er det ikke overraskende, at Renault fortsat er et populært valg blandt bilister over hele verden.

Hvad er fordelene ved at vælge Renault?

De har været førende i den globale bilindustri i mange år og har tilbudt biler med fremragende sikkerhedskarakterer, avanceret teknologi og pålidelige drivlinjer. Den franske bilproducent er stolt af sit engagement i innovation og udvikler biler, der er designet til at opfylde behovene hos kunder over hele verden.

Deres udvalg af moderne biler er kendt for deres ydeevne og effektivitet og giver bilisterne overlegne køreoplevelser. Sikkerhedsfunktioner som blokeringsfri bremser, airbags og elektronisk stabilitetskontrol er med til at give dig ro i sindet, når du sidder bag rattet. Bilisterne nyder også godt af Renaults avancerede infotainmentsystemer med opdaterede tilslutningsmuligheder og intuitive brugergrænseflader.

Desuden tilbyder Renault konkurrencedygtige priser på både nye og brugte modeller, hvilket gør det til en attraktiv mulighed for bilkøbere. De tilbyder desuden en bred vifte af tjenester, herunder finansiering, vedligeholdelse og garantier, for at sikre, at kunderne får al den støtte, de har brug for. Med sit engagement i kvalitet, værdi og kundeservice er de et attraktivt valg for bilister, der leder efter en pålidelig og stilfuld bil. Uanset om du er på udkig efter en bybil eller en SUV i familiestørrelse, er deres biler sikre på at overgå dine forventninger.