Hedenhus har olierne til dit velvære

Hvis du gerne vil have velvære på flere parametre og skal finde det helt rigtige produkt til at hjælpe dig på vej, er ricinusolie helt klart et godt bud. Det er en naturlig olie, som er lavet ved at presse frø fra den røde kristpalme. Olien er også kendt som amerikansk olie eller castorolie og har et hav af forskellige godgørende funktioner. 

Ricinusolien blødgør dit hår, forlænger dine øjenvipper, fugter din hud og beroliger den, hvis den er irriteret eller tør. Du har mulighed for at bruge olien på en masse forskellige måder, så det er en god investering, hvis du er på udkig efter en naturlig måde at få velvære ind i din hverdag på.

Brug ricinusolie til dine øjenvipper

Med den koldpressede og økologiske ricinusolie fra Hedensted har du et naturprodukt lige ved hånden, som er populært i store dele af verden. Den lysegule olie indeholder vitamin E, som plejer din hud. Du kan med fordel bruge olien til at massere med, da den øger hudens smidighed og samtidigt går ind og beroliger din hud. Olien er nem at arbejde med og klistrer ikke. Den lægger sig som et beskyttende lag på din hud uden at være fedtet. Du kan også sagtens bruge små mængder olie til dine øjenvipper og dit hår, da olien oftest bliver brugt til at blødgøre og pleje håret med.

En olie, der er genial til udvortes brug

Selvom olien, der udvindes af de smukke røde frø, er god for dit hår og din hud og endda også siges at være antiinflammatorisk, så er ricinusolie, ligesom mange andre naturlige olier, bedst at være lidt påpasselig med. Olien er genial til udvortes brug, men den skal ikke bruges i hverken madlavning eller andet indtag. Husk altid at læse Hedenhus’ råd og informationer om olierne, så du ved, hvordan det skal bruges.