Hansen & Larsen er eksperter i byggeri til landbrug

Professionelt landbrugsbyggeri klares nemt hos Hansen & Larsen. Hansen & Larsen står nemlig altid klar med erfarne projektledere, der sørger for, at dit byggeri kommer godt til verden. Står du derfor i Skjern, Ringkøbing, Tarm eller omegn og mangler hjælp til nyt byggeri? Læs mere herunder om dine mange muligheder.

Få hjælp til dit byggeri til landbrug hos Hansen & Larsen

Byggeri til landbrug er en type byggeri som Hansen & Larsen har særdeles stor erfaring med. Går du derfor med planer eller drømme om en hvilken som helst form for byggeri til landbrug, kan du med fordel rette blikket mod Hansen & Larsen. Når Hansen & Larsen starter et nyt byggeri til landbrug, gøres det altid med bestræbelsen på at få dine ønsker til at gå opfyldelse. Det gælder, uanset om du mangler hjælp til at opføre kostalde, svinestalde, specialstalde, haller eller gylletanke. De mange projektledere fra Hansen & Larsen har stor erfaring med alle former for byggeri til landbrug og kendskab til de mange behov en moderne landmand står med. Dette betyder derfor også, at nærhed vægtes højt. Byggeri til landbrug opstartes derfor med fokus på et tæt samarbejde projektleder og landmænd imellem. Dette samarbejde skal sikre, at ethvert byggeri lever op til dine specifikke behov og baseres altid på en tæt dialog. Grundigt forarbejde, tydelig dokumentation og høj byggeteknisk kvalitet er ligeledes nøgleord, når du indgår et samarbejde om et byggeri til landbrug.

De klarer alle opgaver forbundet med opførelse af gylletank

Mangler du for eksempel hjælp til opførelse af gylletank, klarer Hansen & Larsen dette så let som en leg. Hansen & Larsen har taget hånd om opførelse af gylletank for vestjyske landmænd i flere årtier. Deres unikke ekspertise inden for landbrugsbyggeri er derfor særdeles anerkendt i denne del af landet — især når det gælder opførelse af gylletank. Når Hansen & Larsen opstarter en opførelse af gylletank, tager de altid den seneste viden om produktionsfaciliteter og lovgivning in mente. For at en opførelse af gylletank skal kunne holde i mange år endnu, være driftssikker og ikke mindst modstandsdygtig over for det danske vejr, er det nemlig vigtigt, at det gøres med omtanke. Denne omtanke er enhver projektleder fra Hansen & Larsen naturligvis trænet i, og du sikres derfor altid en opførelse af gylletank, der lever op til en vis kvalitet. Hansen & Larsen er for eksempel medlem af Dansk Byggeri, hvilket vidner om entreprenørfirmaets sans for kvalitet. Deres faste base i Skjern huser omkring 80 ansatte, og har fokus på Ringkøbing-Skjern området, men arbejder også flittigt i resten af landet. Har du derfor brug for nye gylletanke, bør du bestemt tage kontakt til en erfaren medarbejder fra Hansen & Larsen. Dette gøres gennem www.hansenlarsen.dk, hvor du finder en simpel kontaktformular, der hurtigt udfyldes, hvorefter et uforpligtende tilbud sendes i din retning.