Fyld den søde ventetid ud med at strikke babytøj til den lille ny

Den søde ventetid byder for mange vordende mødre på utålmodighed, et nesting behov og en ustyrlig lyst til at købe en masse ting til baby. Sidder du aften efter aften og shopper ting til baby, vil du ende med en masse ting, du aldrig når så meget som at få prismærket af, før baby er vokset fra det. Du kan i stedet overveje, om det ikke var en idé at starte på en ny, kreativ hobby, der både kan udfylde ventetiden og give flere ting til baby? Hvad med at begynde at strikke?

Hjemmestrik til baby med strikkeopskrifter fra Sandnes Garn – find det hos Maskefabrikken

Strikning er blevet mere og mere populært igen, og det er der gode grunde til. For mange føles det afslappende at dykke ned i et strikkeprojekt, og det er et projekt, du kan gå til og fra som det passer dig, og du kan ligefrem tage det med dig ud af huset. Der er også noget helt særlig ved at have noget helt personligt og hjemmelavet til baby, der er lavet af 100 % kærlighed. Men hvor skal du så starte? Lad os se nærmere på strikkeopskrifter. Sandnes Garn udgiver hvert år massevis af nye, moderne strikkeopskrifter i magasiner, hvor du både kan finde udfordrende strikkeopskrifter og strikkeopskrifter til begynderen, der lige er begyndt at strikke.

Du kan med fordel give dig i kast med at strikke med Sandnes Garn fra Maskefabrikken.dk. Der er ikke noget værre end at have brugt timevis på at strikke den sødeste trøje til baby, og den så krymper eller går i stykker ved første vask, fordi den er strikket i discount garn. Ved at vælge garn fra Sandnes Garn sikrer du dig, at kvaliteten på garnet er helt i top. Dermed ikke sagt, at du skal smide en uldhue ind i vaskemaskinen ved 60 grader! Sørg altid for at vaske alt efter hvilket materiale, du strikker med.

Garn i alle kvaliteter – Alpaka, merino og silke

Sandnes Garn går tilbage til 1988, hvor de sidenhen har udviklet og designet garn i gode kvalitetsmaterialer. Du kan fx strikke din helt egen ulddragt til baby af uldgarn fra Sandnes Garn. Uld er virkelig godt til de små, da det både er isolerende, temperaturregulerende og åndbart. Perfekt til de kølige dage ude i barnevognen. Af andre lækre garntyper fra Sandnes Garn kan nævnes: Børstet Alpaka, Norsk uldgarn, Merino uld og mohair/silkegarn samt mange flere. Du kan finde et stort udvalg af Sandnes Garn hos Maskefabrikken.