Et dybdegående kig på den spændende verden af Warhammer Age of Sigmar

Hvis du leder efter et spændende bordspil at udforske, skal du ikke lede længere end Warhammer Age of Sigmar. Dette fantastiske spil foregår i en verden fyldt med magi og eventyr. Det er et spændende spil, der giver spillerne uendelige muligheder. Warhammer Age Of Sigmar er en spændende verden fuld af eventyr og muligheder! De mange forskellige fraktioner tilbyder noget for enhver smag – uanset om du foretrækker nærkamp eller fjernkamp; uanset om du ønsker at kommandere magtfulde helte eller horder af håndlangere; der er noget her for alle

Hvad er Warhammer Age of Sigmar?

Warhammer Age of Sigmar er et miniaturekrigsspil produceret af Games Workshop. Spillet blev udgivet i 2015 som en del af den nye “Age Of Sigmar”-indstilling til den populære serie af miniaturekrigsspil baseret på Games Workshops Warhammer Fantasy Battles-spil. Dette nye spil introducerer spillerne til en fantasiverden, hvor guder kæmper mod hinanden for at få kontrol over deres riger. Spillerne kan skabe hære blandt otte forskellige fraktioner, der alle er inspireret af klassiske fantasyelementer som mennesker, elverer, dværge, orker og meget mere. Hver fraktion har sin egen unikke spillestil, der giver mulighed for uendelig tilpasning og taktiske muligheder. Dette skaber en utrolig varieret oplevelse hver gang du spiller!

Sådan spiller du Warhammer Age Of Sigmar

De grundlæggende regler for at spille er ret ligetil. To eller flere spillere skiftes til at flytte deres tropper rundt på brættet og bruge deres evner til at opnå en fordel over deres modstander. Der er også scenariebaserede mål, som tilføjer endnu et lag af strategi til spillet. Hver fraktion har sit eget unikke sæt af evner og kræfter, som får dem til at skille sig ud fra mængden, hvilket resulterer i et utroligt varieret udvalg af spillestile, som man kan vælge imellem. Regelsættet indeholder også en række særlige regler og scenarier, som kan bruges til at tilpasse dine spil endnu mere. En ting, der adskiller Warhammer Age Of Sigmar fra andre bordspil, er brugen af miniaturer i stedet for tællere eller kort, som nogle andre spil bruger. Miniaturemodeller bruges til at repræsentere tropper på slagmarken, hvilket giver spillet en meget mere medrivende fornemmelse end de fleste brætspil giver. At male miniaturer kan være en sjov hobby i sig selv, men det er ikke nødvendigt, hvis du ikke har lyst til det! Men at male dem kan tilføje endnu et lag til din spiloplevelse, da du bliver knyttet til din hær og er stolt af, hvordan de ser ud på slagmarken!