Er det tid til nye tagplader?

Et funktionelt tag er en vigtig bestanddel af enhver bolig. Taget sørger for at beskytte din bolig mod både vind og vejr. Derfor er det vigtigt, at taget altid er i god stand, for det skal kunne holde til lidt af hvert. Derudover må taget også gerne være pænt. Et flot og rent tag kan gøre underværker for din boligs samlede udtryk.

Derfor er det også nødvendigt, at du jævnligt skifter tagpladerne ud. Med nye tagplader kan du optimere dit tag, så det igen er både flot og funktionelt.

Så ofte har du brug for nye tagplader

Som nævnt skal dine tagplader jævnligt udskiftes. Der er flere faktorer, der har indflydelse på, hvor ofte dine tagplader skal udskiftes. Som udgangspunkt kan dine plader til taget holde i 20 til 50 år. Det afhænger blandt andet af:

  • Materialet
  • Klimaet
  • Vedligeholdelsen
  • Installationen

Nogle materialer er mere holdbare end andre. Derfor giver de dig en længere holdbarhed. Klimaet har også en stor indvirkning på pladernes holdbarhed. Hvis der er meget ekstreme udsving i temperaturer, fugtighed eller regn, kan det forkorte pladernes levetid.

En regelmæssig vedligeholdelse er også nødvendig. Det er vigtigt, at du rengør taget, fjerner mos, reparerer småskader og lignende. På den måde giver du dine tagplader de bedste forudsætninger for at holde i lang tid.
Det er også vigtigt med en korrekt og grundig installation. På den måde er der størst sandsynlighed for, at taget fungerer optimalt i mange år frem.

Husk at vælge CE-godkendte plader til dit tag

Når du skal bruge nye tagplader, bør du vælge CE-godkendte varianter. Med CE-godkendte plader er du sikret en pålidelig kvalitetsløsning til dit tag. Certificeringen betyder nemlig, at dine plader til taget lever op til de europæiske standarder inden for både holdbarhed, ydeevne og sikkerhed. Det giver dig et både sikkert og holdbart tag.

Køb dine tagplader hos Profilmetal

Mangler du nye tagplader til dit tag? I så fald kan du med fordel købe dem hos Profilmetal. Her finder du et stort udvalg af forskellige CE-godkendte tagplader. Derfor kan du uden tvivl finde nogle plader til dit tag, der passer i forhold til både type, længde og farve.

Hvis du måtte have nogle spørgsmål, står det venlige og kyndige personale klar til at hjælpe dig. De står også klar til at udarbejde et godt tilbud til dig, så du kan få en fornuftig pris.

Kontakt Profilmetal allerede i dag, så du kan få det tag, du drømmer om.