Automatisk kladde

Ting du ikke skal købe brugt?

Du kan spare mange penge ved at købe brugte ting. Der er dog nogle ting, hvor det nok er bedre at købe dem fra ny af. Det kan for eksempel være på grund af bakterier, og så er det generelt ikke særlig lækkert at købe noget, som andre engang har haft tæt på kroppen eller måske endda i munden. Derfor skal du huske at tænke dig om, når du køber brugte ting. Både i genbrugsbutikker men også på nettet. Hvis du gerne vil vide, hvad du blandt andet ikke skal købe brugt, så har vi fundet nogle ting, som du helst bare skal købe fra nyt, medmindre du overhovedet ikke er sippet. Hvis dette lyder som noget for dig, så læs med herunder.

Kontinentalsengen

Når det kommer til at skulle ud og købe en ny seng, så kan det godt gå hen og blive en dyr fornøjelse. Du har måske overvejet at købe en seng brugt, det er dog ikke noget vi anbefaler, da både fjedre og lameller kan være ødelagt eller taget skade. Vi anbefaler i stedet at du undersøger markedet for senge tilbud, og finder en side som har alle de gode tilbud på senge samlet et sted. Der kan ofte være mange tusind kroner at spare ved at købe en seng på tilbud.

Rengøring af madrasser

Du skal også sørge for at holde dine madrasser i sengen rene. Hvis du sover på en topmadras, så er det ofte muligt at tage betrækket af og give det en tur i vaskemaskinen. Hvis du derimod har en madras, der ikke har mulighed for at blive vasket, så kan du i stedet sørge for at vende den hver 2. eller 3. måned, så du udjævner støv og snavs. Derudover undgår du, at din madras former sig for meget efter din krop, og derfor ikke giver den optimale støtte til kroppen. Det er også en god ide at lufte madrassen udenfor, hvis du har mulighed for dette.

Har du nogle spørgsmål om et af vores produkter eller har du måske bare hjælp til at finde det rigtige produkt, så står vi altid klar til at hjælpe dig og du er altid mere end velkommen til at sende os en mail, så vil vi vende tilbage så hurtigt vi overhovedet kan. Vi elsker indretning og det er vores helt store passion, derfor vil vi også med glæde hjælpe dig, til at træffe den rigtige beslutning i forhold til hvilket møbel der passer bedst ind hos dig. I vores udvalg kan du finde et væld af forskellige senge, som passer ind i moderne hjem. Gå ind på senge-tilbud.dk og find den seng som du har ledt efter på tilbud. Ved at købe en seng på tilbud, så kan du altså spare mange penge. Du vil ofte kunne spare op til 20% på sengen og når sengen koster fra 20.000 kroner, så er det faktisk en del penge du kan spare ved at købe sengen på tilbud.