3LikeHome gør det muligt at bruge din mobiltelefon i andre lande

3LikeHome gør det muligt at bruge din mobiltelefon eller tablet i hele EU, USA og store dele af Asien og Latinamerika uden ekstra omkostninger. 3LikeHome omfatter 3Deling, som giver dig mulighed for at dele dit abonnement med en ekstra bruger. 3LikeHome er en fantastisk måde at holde kontakten med venner og familie på, mens du er på rejse. Hvis du er 3-mobilkunde, kan du benytte dig af 3LikeHome til at bruge din mobil og tablet i udlandet uden ekstra omkostninger. Så uanset om du planlægger en storbyferie eller en badeferie, så sørg for at udnytte 3LikeHome, så du kan holde forbindelsen uden at sprænge banken.

 

3LikeHome hjælper dig når du skal på ferie

3LikeHome er en fantastisk måde at holde kontakten med venner og familie på, mens du er i udlandet. Med 3LikeHome kan du bruge din 3-mobiltelefon i mere end 70 lande uden ekstra omkostninger. Så uanset om du er på ferie eller på arbejde i udlandet, holder 3LikeHome dig i kontakt. 3Forsikring er en god måde at beskytte dig mod tyveri og skærmskader på. Med 3Forsikring kan du prøve det gratis i to måneder. F-Secure SAFE er en fantastisk måde at beskytte din familie på internettet på. F-Secure SAFE sikkerhedssoftware beskytter mod virus og malware på alle enheder. Så I kan surfe på nettet med tillid som familie.

 

3LikeHome er vores nye globale roamingfunktion

3LikeHome er vores nye globale roamingfunktion, som giver dig mulighed for at bruge dit 3 mobilabonnement, mens du er i udlandet på 47 destinationer uden ekstra omkostninger. Så uanset om du indhenter e-mails i USA eller streamer dine yndlingsserier i Spanien, kan du gøre det hele med 3 uden at bekymre dig om at få en stor regning. Og med 5G går det hele endnu hurtigere. Så du kan virkelig få mest muligt ud af dit data og holde forbindelsen til det, der betyder noget, uanset hvor i verden du befinder dig. Hvis du vil vide mere om 3 Like Home og deres 5G-netværk, kan du besøge deres websted i dag. Skynd dig ind på siden for at læse mere om hvordan du kan få det rette abonnement til dine behov og ønsker.